Burçin Terzioğlu ve Birkan Sokullu hangi projede buluştu!

Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisindeki Ayşegül karakteriyle çok konuşulmuştu. Daha sonrasında hiçbir yapımda rol almayan Burçin Terzioğlu, başarılı oyuncu Birkan Sokullu ile bir proje için bir araya geliyor. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
12 Kasım 2018 - 10:11
Magazin

Başarılı yapımlara imza atan BKM Film, 'Güzelliğin Portresi' adlı yeni bir sinema filmine imza atmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturacağı filmin senaryosunu ise Ezel ve Suskunlar gibi başarılı yapımların senaryosunu da yazan Pınar Bulut kaleme alıyor.

18-11/12/burcin-terziooglu-1542006933.jpg

Aralık ayının ilk haftası çekimlerine başlanacak olan 'Güzelliğin Portresi' için Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun ile el sıkışıldı. Dizinin büyük bir sürprizi de Leyla ile Mecnun dizisinde gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Serkan Keskin'in de dizinin kadrosunda yer alması. Asil adlı bir ressamın hayatını anlatacak olan filmde farklı duygu durumlarında resmedilen portreler de seyirciyle buluşacakken, olaylar köyde yaşayan iki çocuklu Vuslat'ın hikâyesi üzerinden ilerliyor. 

Burçin Terzioğlu kimdir?

18-11/12/burcin-tersiogluu.Jpeg

9 Mart 1980 doğumlu güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı.  Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandıran başarılı oyuncu Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakteriyle hızlı bir yükseliş yaşadı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin