11 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları! Savaşçı ve Elimi Bırakma'nın zirve mücadelesi!

11 Kasım 2018 Pazar gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
12 Kasım 2018 - 10:24
Reyting

11 Kasım 2018 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Pazar günü ekranlara gelen yapımlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Günün iddialı iki dizisi Savaşçı ve Elimi Bırakma arasındaki zirve mücadelesinden bu hafta hangisi galip ayrıldı? Sezonun yeni dizileri Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

11 Kasım 2018 reyting sonuçları (Total)

18-11/12/11-kasim-total-reytingler.jpg

11 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

18-11/12/11-kasim-ab-reytingler.jpg

SAVAŞÇI BİR KEZ DAHA TÜM KİŞİLERİN ZİRVESİNDE!

Kılıç Timi'nin Yörük Haydar'ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorunda kaldığı 53. bölümü ile ekranlara gelen Fox'un Savaşçı'sı tüm kişiler kategorisinde zirvedeki yerini korumayı başardı. Dizi, AB'de ise geçen hafta olduğu gibi 4. sırada günü tamamladı.

18-11/12/savasci-53-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA AB'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Alina Boz ve Alp Navruz'lu TRT dizisi Elimi Bırakma istikrarlı ekran grafiğini sürdürüyor. AB kategorisinde O Ses Türkiye'nin hemen arkasında 2. sırada yer alan ve bu kategorinin en çok izlenen dizisi olan yapım, totalde ise geçtiğimiz haftaki gibi 5. sırada kendine yer buldu.

18-11/12/elimi-birakma-16-bolum-fotografi.jpg

AĞLAMA ANNE BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği atv'nin Ağlama Anne'si 6. bölümüyle her iki kategoride geçen haftaya kıyasla birkaç sıra yükseldi. Dizi, AB ve totalde 7. sırada günü tamamladı.

18-11/12/aglama-anne-6-bolum-fotografi.jpg

BİR LİTRE GÖZYAŞI DA SIRALAMADA YÜKSELDİ!

Kanal D'nin Med Yapım-MF yapım imzalı yeni sezon dizilerinden Bir Litre Gözyaşı dün akşam 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. AB'de 6. sıraya yükselen dizi, totalde ise 10. sırada günü tamamladı.

18-11/12/bir-litre-gozyasi-6-bolumden-kare.jpg

"Elimi Bırakma" 17. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin