Payitaht Abdülhamid dizisinden Vuslat dizisine bomba transfer!

TRT'nin A23 Medya imzası taşıyan ve çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak Vuslat dizisinin oyuncu kadrosuna bomba bir transfer yapıldı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
12 Kasım 2018 - 10:38
Magazin

A23 Medya imzası taşıyan ve TRT ekranlarına özel olarak hazırlanan Vuslat dizisinin cast çalışmaları sürüyor. Senaryosunu Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu ise başarılı oyuncuları ağırlamaya devam ediyor.

18-11/12/trt.jpg

TRT'nin Payitaht Abdülhamid dizisinde 'Hatice Sultan' karakterine hayat veren ve diziden ayrılan ünlü oyuncu Gözde Kaya, Vuslat dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yıllar önce yayınlanan Çilek Kokusu dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yine TRT'de ekrana gelecek olan 'Vuslat' dizisinde rol alacak.

18-11/12/gozde-kaya.jpg

Gözde Kaya, çekimleri başlayan Vuslat dizisinde Kadir Doğulu'nun kızkardeşi 'Sultan Korkmazer' rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Gözde Kaya kimdir?

18-11/12/gozde-kayaa.jpg

1988 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Gözde Kaya, Antalya’da aldığı eğitimden sonra üniversite eğitimi için İzmir’e gelmiş ve burada oyunculuk üzerine ilk çalışmalarını yapmaya başlamıştır. Ablası da kendisi gibi oyuncu olan Gözde Kaya, oyunculuk kariyerine bir restoranda tanıştığı Nihat Odabaşı aracılığıyla adım atmıştır.

İlk dönemde dizilerde yer almadan önce çeşitli reklam filmlerinde kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Kalbim Seni Seçti dizisinde canlandırdığı İpek karakteri ile çıkış yakalamıştır. Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Gölgedekiler, Sil Baştan ve Çilek Kokusu gibi yapımlarda karşımıza çıkan Gözde Kaya, son olarak Payitaht Abdulhamid dizisinde Hatice Sultan karakteriyle karşımıza çıkmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin