Sıla ve Ahmet Kural davası Murat Cemcir'e beş milyon lira kaybettirdi!

Geçtiğimiz günlerde basına bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural davasının etkileri sürüyor. Olayın ardından açıklama yapan taraflar dışında bu olay oyuncu Murat Cemcir'i de etkilemiş durumda. İşte detaylar..

Merve Mutlu
12 Kasım 2018 - 10:49
Magazin

Geçtiğimiz günlerde basına bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural davasının etkileri devam ediyor. Şarkıcı Sıla'nın, oyuncu Ahmet Kural'ı kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet etmesi üzerine dava açılmış, Ahmet Kural ise hem açıklamasında hem de ifade vermek için adliyeye gittiğinde bu iddiaları yalanlamıştı. 

18-11/12/sila-ahmet-kural.jpg

Sıla ve Ahmet Kural olaylarının gündeme gelmesinin ardından Ahmet Kural hakkındaki iddialar nedeniyle anlaşma yaptığı birçok çalışma iptal olmuş firmalar geri çekilmişti. Soruşturma sürecinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, beş milyon lira kaybı olduğu iddia edildi.

18-11/12/murat-cemcir.jpg

Olayın ardından Ahmet Kural'ın anlaşmalı olduğu bir banka, oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı.

Yaşanan olayların ardından sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi. İkilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı buldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin