Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil'den açıklama!

Salı akşamları Star Tv'de yayınlanan sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i sette gerginlik yaşandığına dair söylentilere açıklık getirdi ve dizinin finaline dair görüşlerini paylaştı!

Nurşah
12 Nisan 2018 - 16:00
Magazin

Geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yakalanan Bade İşçil sete geç kaldığı ile ilgili çıkan dedikodulara ilişkin açıklamalarda bulundu...

18-04/12/bade-iscil-ufak-tefek-cinayetler.Jpeg

Bade İşçil Ufak Tefek Cinayetler dizisinin finaline ilişkin görüşlerini de paylaştı!

Milliyet'in yaptığı habere göre oğlu Azur ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülenen Bade İşçil sete geç kaldığına ilişkin çıkan söylentileri şu sözlerle açıkladı:

 "Benim bir görüşmeye, bir işe, bir randevuya geç kaldığım görülmüş şey değildir. Oğlumu bile okuldan almaya giderken 30 dakika öncesinden orada oluyorum. Nasıl çıktı bilmiyoruz ama inanın sette asla böyle tatsız şeyler yaşanmadı"

Ayrıca sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler'in finaline ilişkin düşüncelerini de paylaştı. Bade İşçil, final hakkında net bir bilginin olmadığını fakat finalin ardından bir sinema filminin gelmesini çok istediğini belirtti. 

#https://www.diziler.com/haber/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu-katil-iclerinden-hangisi-1658#

18-04/12/bade-iscil-kimdir.jpg

Bade İşçil kimdir?

İstanbul doğumlu olan Bade İşçil; Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı... Son olarak sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler ile gündeme gelmiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin