Servet dizisi Başar Fettah (Bora Cengiz) hakkında merak edilenler

Show Tv'nin uzun bir hazırlık döneminin ardından ekranlara getirdiği Servet dizisinin Başar Fettah karakterini canlandıran oyuncusu Bora Cengiz kimdir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Nurşah
12 Nisan 2018 - 16:57
Kültür Sanat

Show Tv'nin yeni dizisi Servet, oldukça yetenekli oyunculardan oluşan kadrosu ile bizleri ekran başına toplayacak gibi görünüyor. Başrollerini Bahar Şahin ve Yusuf Çim'in paylaştığı dizide, yetiştirme yurdunda büyüyen Ferah'ın (Bahar Şahin) aslında büyük bir ailenin kızı olduğunu öğrenmesinin ardından yolunun Fettah ailesi ile birleşmesi sonucunda yaşadıkları anlatılıyor. Fettah ailesinin en küçük oğlu olan Başar kimdir?

18-04/12/servet-basar-fettah.jpg

Servet dizisi Başar Fettah kimdir?

Varlıklı ve güçlü bir aile olan Fettahların en küçük oğludur. Tüm hayatı boyunca para içinde yüzen ve hayattaki tek amacı eğlenip vakit geçirmek olan Başar, çevresindekilerin söylediklerinden kolay etkilenmekte ve yönlendirilebilmektedir. Servet dizisinin Başar karakteri genç oyuncu Bora Cengiz tarafından canlandırılmaktadır.

   

Bora Cengiz kimdir?

9 Aralık 1990 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu 28 yaşındadır. İstanbul'da ikamet eden Bora Cengiz, yay burcudur.

Birçok dizi ve raklamda oynayan ünlü oyuncu Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk mezunudur. Bora Cengiz ilk defa ekranlara 2008 yılında yayınlanan Peri Masalı dizisi ile gelmiştir. Daha sonra sırasıyla Maskeli Balo, Türkan, Sana Bir Sır Vereceğim, Türkan ve Yedi Güzel Adam dizilerinde rol almıştır. Yetenekli oyuncunun ayrıca 2014 senesinde çıkardığı Gidene isimli bir albümü de bulunmaktadır.

Bora Cengiz - Gidiyorsun

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin