Avlu dizisi Gardiyan Oktay (Çağdaş Onur Öztürk) kimdir?

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray gibi başarılı oyuncuları izlediğimiz Avlu dizisinde yer alan Oktay karakterini canlandıran Çağdaş Onur Öztürk kimdir, kaç yaşındadır?

Nurşah
12 Nisan 2018 - 18:17
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Avlu'da yer alan Gardiyan Oktay kimdir? Kaç yaşındadır, şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir? Çağdaş Onur Öztürk hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

18-04/12/avlu-oktay-boran.jpg

Avlu Oktay kimdir?

Gardiyan Oktay, daha önceki senelerde Özel Hareket'ta yer almış fakat çıkan bir çatışmanın ardından tüm arkadaşlarını kaybetmiştir. Bunun üzerine uzun süre psikolojik tedavi almış ve çocukluktan beri en yakın arkadaşı olan Murat'ın da yardımları ile gardiyan olmaya karar vermiştir. İş arkadaşları olan Özlem ile aralarında bir yakınlık kurulması muhtemel gibi görünen Oktay'ı ilerleyen bölümlerde neler beklediğini izledikçe göreceğiz... Avlu dizisi Oktay Boran karakteri Çağdaş Onur Öztürk tarafından canlandırılmaktadır.

  

 

18-04/12/avlu-oktay-cagdas-onur-ozturk.jpg

Çağdaş Onur Öztürk kimdir?

16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas ilinde doğan Çağdaş Onur Öztürk 39 yaşındadır. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı öğrencisi iken arkadaşlarının da yönlendirmesi doğrultusunda amatör olarak tiyatro ile ilgilenmeye başlamış ve ilerleyen dönemlerde oldukça başarılı yapımlarda rol alarak kendisinden söz ettirmiştir. Son olarak Avlu dizinde Oktay rolü ile karşımıza çıkmıştır.

Rol aldığı diziler
-Doğruluk Ekseni
-Kollama
-Gazi
-Kuzey Güney
-Böyle Bitmesin
-Aşktan Kaçılmaz
-Düşler ve Umutlar
-Diriliş Ertuğrul
-Yaz'ın Öyküsü
-Kış Güneşi
-Yuvamdaki Düşman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin