resim yok
11 Ekim 2011 - 00:00

 

Star Ana Haber Anchormeni Uğur Dündar az daha canından oluyordu.
Star TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni ve anchorman'i Uğur Dündar, yanında eşi ve çocukları olduğu halde çıktığı hafta sonu gezisinde ölümle burun buruna geldi. Uğur Dündar yaşadıklarını Radyo D'de Hakan Gündüz ile Radyo Arenası programında anlattı:
 
"Hafta sonu eşim ve çocuklarla hafta sonu gezisine çıktık. Çocuklar arka koltukta oturuyorlardı. Vatan Caddesi'ne girdiğimde bir kamyonun son sürat sol şeritte ilerlediğini farkettim. Kamyon sürücüsünü korna ile uyarıp yavaşlamasını istedim. Ancak sürücü bu ikazıma korna ile yanıt verdi. Bir süre sonra kırmızı ışıkta durmak zorunda kaldım. Tam yeşil ışığın yanmasını beklerken arkadan hızla bir kamyon çarptı. Kazayı çok şükür maddi hasarla atlattık. Bunun nedeni de araçta bulunanların emniyet kemeri takmasıydı."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin