Uğur Güneş ve Kıvanç Tatlıtuğ "En İyi Aktör" dalında aday oldu!

Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Aktör' dalı adayları belli oldu.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2019 - 16:27
Magazin

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş ve son olarak Çarpışma dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile gönüllere bir kez daha taht kuran oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "En İyi Aktör" dalında aday oldu. 

19-07/29/dul.png

Bu yıl 14.'sü düzenlenecek olan Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nin 2017 yılında gerçekleşen 12.'sinde, "Aşk ve Mavi" ("Love and Hate"), "Seviyor Sevmiyor" ("She Was Pretty"), "Bana Sevmeyi Anlat" ("Wings of Love"), "Bu Şehir Arkandan Gelecek" ("Heart of the City"), Cesur ve Güzel ("Brave and Beautiful") ve "İçerde" ("Insider")’ dizileri ödül için aday adayı olmuştu. 

19-07/29/kerem.png

Bu sene de aynı ödül töreni için Türkiye'den iki aday gösterildi. Uğur Güneş ve Kıvanç Tatlıtuğ, "En İyi Aktör" ödülünün adayı oldu. Güney Kore'de gerçekleşen ve daha önce Kerem Bürsin'in ödül kazandığı tören bu sene 28 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin