The Handmaid's Tale 4. sezon olacak mı? Cevap geldi...

Sevilen yabancı dizi The Handmaid's Tale 4. sezon olacak mı sorusunun cevabı geldi! İşte detaylar...

Nurşah
29 Temmuz 2019 - 17:13
Kültür Sanat

Ülkemizde de blutv platformunda izleyici ile buluşan The Handmaid's Tale dizisinin yeni sezonu olacak mı? Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi The Handmaid's Tale'in 4. sezonu hakkında merak edilen karar verildi! 

19-07/29/the-handmaids-tale-4-sezon.jpg

The Handmaid's Tale 4. sezon olacak mı?

Hulu'nun dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve çok sevilen dizisi The Handmaid's Tale yayınlanan 3. sezon bölümleri ile izleyicilerin hafızasında unutulmaz bir yer edindi. Margaret Atwood'un ülkemizde Damızlık Kız adı ile okurlarıyla buluşan kitabından izleyiciler için ekranlara uyarlanan dizinin, 4. sezon haberleri de merakla araştırılıyordu...

 19-07/29/the-handmaids-tale-yeni-sezon-olacak-mi.jpg

3. sezonu 3 bölüm sonra bitecek olan The Handmaid's Tale dizisi için 4. sezon onayı da gelmiş durumda. Yeni sezonun final sezonu olup olmayacağına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Gilead adlı distopik bir ülkede geçen dizide, yalnızca üretim için kullanılan kadınların mücadelesi anlatılıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin