Siren 2. sezon 16. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Sezon finali zamanı! Hikayesinin çıkış noktasını bir denizkızı efsanesinden alan Freeform dizisi Siren'ın heyecan dolu sezon finali bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 16. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta "Sacrifice" isimli bölümle ekranlardaydı. Bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek dizi yeni sezonunun başlamasına kadar uzun bir araya girecek.

SIREN 2. SEZON 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maddie ve Ben, deniz kızlarının üremesine yardımcı olacak en iyi yöntem konusunda ordu ile birlikte hareket etmemeyi seçer... Ben ve Xander, arkadaşları Chris ve orduyla bağlantısı hakkında şok edici bir keşifle karşı karşıya kalırlar. Bu arada, Helen ve Maddie deniz kızlarının neslinin tükenmesi tehdidinin belirmesi nedeniyle isteksizce olsa da melezlerden yardım isterler. Teorilerinin peşinden koşmaya devam eden gazeteci ise sonunda Ryn'ın gizli yönünü gözleriyle görür.

19-07/29/siren-2x16-foto5.jpg

SIREN 2. SEZON 15. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER YÜKSELİYOR!

Dizi, Rachel Leiterman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 15. bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.53 milyon izleyici rakamlarını elde ederken son beş haftanın en iyi reytinglerini ortaya koydu.

Siren, geçtiğimiz haftalarda 3. sezon onayını cebe koymuştu.

SIREN 2. SEZON 16. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Dizi, Nick Copus'un (Lethal Weapon, Salem) yönetmen koltuğunda oturduğu ikinci sezon finali bölümü "New World Order" ile 01 Ağustos 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/29/siren-2x16-foto2.jpg

SIREN 2. SEZON 16. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Denizkızı sırrının dünyaya duyurulmasının ardından Bristol Cove tecrit altına alınır...

Ben (Alex Roe), denizkızları hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte deniz kızları, melezler ve insanlar arasında dalga dalga sonuçları olan bir seçimle karşı karşıyadır.

SIREN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

19-07/29/siren-2x16-foto1.jpg

19-07/29/siren-2x16-foto4-1564428322.jpg

19-07/29/siren-2x16-foto3.jpg

"Siren" (Freeform) 2. sezon 16. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin