Siren 2. sezon 15. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Sezon finaline bir kala! Hikayesinin çıkış noktasını bir denizkızı efsanesinden alan Freeform dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 15. bölüm konusu ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta "The Last Mermaid" isimli bölümle ekranlardaydı. Bu hafta "Sacrifice" isimli bölümü yayınlanacak Siren'ın bir sonraki hafta 01 Ağustos'ta ise sezon finali bölümü ekranlara gelecek.

SIREN 2. SEZON 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ryn karada çiftleşmek için kendisine yeni bir eş bulduğunda Ben bu durumdan rahatsızlık duyar. Çiftleşme mevsimi herkesin umduğu gibi başarılı bir şekilde geçmezken, bu durum denizkızlarının karada üreme olasılıklarının sorgulanmasına yol açar, açıkçası tek çare de bu gözükmektedir. Levi'ye rastlayamayan Ryn kolonisinin yararı için karaya başka bir eş getirir ancak bu durum Maddie ve özellikle Ben için bazı duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Ben ayrıca ordunun gerçekleştirdiği araştırmalar hakkında şok edici gerçeklerle yüz yüze gelir.

19-07/24/siren-2x14-foto2.jpg

SIREN 2. SEZON 14. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Barbara Brown'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 14. bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting ve 0.41 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Siren, geçtiğimiz haftalarda 3. sezon onayını cebe koymuştu.

SIREN 2. SEZON 15. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, sezon finalinden bir önceki bölümü "Sacrifice" ile 25 Temmuz 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/24/siren-2x15-foto2.jpg

SIREN 2. SEZON 15. BÖLÜM KONUSU

Maddie ve Ben, deniz kızlarının üremesine yardımcı olacak en iyi yöntem konusunda ordu ile çatışır...

Ben (Alex Roe) ve Xander (Ian Verdun), arkadaşları Chris (Chad Rook) ve orduyla bağlantısı hakkında şok edici bir keşifle karşı karşıya kalırlar.

19-07/24/siren-2x15-foto1.jpg

Bu arada, Helen (Rena Owen) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) deniz kızlarının neslinin tükenmesi tehdidinin belirmesi nedeniyle isteksizce olsa da melezlerden yardım isterler.

Teorilerinin peşinden koşmaya devam eden gazeteci ise sonunda Ryn (Eline Powell) ile yüz yüze gelir.

"Siren" (Freeform) 2. sezon 15. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin