Beklenen oldu! The Code resmen iptal! Dizi neden iptal edildi?

CBS kanalının düşük reytingli dizisi The Code ilk sezonunun ardından iptal edildi.

CBS'in askeri hukuk dizisi "The Code"un ilk sezonunun sona ermesiyle birlikte geleceği de belli oldu.

THE CODE 2. SEZONU GÖREMEYECEK!

Ekran serüveni boyunca izlenme oranlarında bir türlü bekleneni veremeyen The Code beklendiği üzere resmen iptal edildi. Buna göre The Code'un 2. sezonu olmayacak. Böylelikle CBS Television Studios ve Timberman-Beverly Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan sezonun 12. bölümü "Legit Bad Day" aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

Başroldeki isimlerden Dana Delany, Twitter hesabından yaptığı açıklamada The Code izleyicilerine teşekkür ederken "Dün gece finalimizdi" sözüyle The Code'un iptal haberini verdi.

19-07/24/dana-delany-twitter.jpg

THE CODE'UN İPTAL NEDENİ: REYTİNGLER

09 Nisan 2019'da yayın hayatına göz doldurmayan reytinglerle başlayan The Code her geçen hafta düşen izlenme oranlarıyla adeta iptal edileceğinin sinyallerini veriyordu.

Dizi, final bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 2.9 milyon izleyici elde ederken en düşük reytinglerini ortaya koymuş oldu.

"THE CODE" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Limitless yaratıcısı Craig Sweeny ve Craig Turk'ün ortak yaratıcısı ve yazarı olduğu The Codu'un hikayesi; mahkeme salonunun içinde ve dışında ülkenin en zorlu görevlerini üstlenen ordunun parlak zekalı, her biri profesyonelce yetiştirilmiş askeri savcı, savunma avukatı, araştırmacı ve deniz kuvvetleri mensuplarının yaşadıklarına odaklanıyor.

19-07/24/the-code-iptal.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Delaney dışında Luke Mitchell (John Abraham), Anna Wood (Maya Dobbins), Ato Essandoh (Trey Ferry), Phillipa Soo (Harper Li) ve Raffi Barsoumian (Rami Ahmadi) gibi isimler yer alıyor.

Craig Sweeny ile birlikte Carl Beverly, Sarah Timberman ve Marc Webb projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"The Code" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin