Süper kahraman dizisi The Boys'a erken 2. sezon onayı!

Amazon'da ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan süper kahraman dizisi The Boys 2. sezon onayını şimdiden cebe koydu! The Boys 2. sezon detayları...

Dijital yayın platformu Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan yeni dizisi "The Boys" henüz yayın hayatına başlamadan 2. sezon onayını kaptı!

THE BOYS 2. SEZON ONAYINI ALDI!

8 bölümden oluşan ilk sezon bölümleriyle 26 Temmuz Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak The Boys'un onay haberi San Diego Comic-Con'dan geldi.

Düzenlenen panele dizi ekibinden yürütücü yapımcılar Seth Rogen ve Eric Kripke ile oyuncu kadrosundan Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Elisabeth Shue katıldılar.

19-07/24/the-boys-2-sezon-onayi.jpg

İkinci sezonun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

AYA CASH 2. SEZON KADROSUNDA!

Onay haberi gelen ikinci sezondan bir de oyuncu-karakter haberi geldi: Yakın geçmişte Gretchen Cutler karakteriyle komedi dizisi You're the Worst'ta izlediğimiz aktris Aya Cash yeni sezon oyuncu kadrosuna Stormfront karakteriyle dahil oldu. Aya Cash'in bir süredir dizi yapımcılarıyla görüştüğü geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti. Böylelikle iş resmiye dökülmüş oldu.

Stormfront, çizgi romanlarda güç ve özellikleriyle Thor ile Captain Marvel'ın karışımı olarak nitelendirilen, elektriksel güçlerinin yanında süper sonik hızda uçabilen çok güçlü bir erkek karakter olarak yer alıyor.

19-07/24/the-boys-amazon-dizi.jpg

"THE BOYS" KONUSU VE KADROSU

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisince yaratılan çizgi roman serisinden Supernatural yaratıcısı/Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke tarafından uyarlanan The Boys'un hikayesi; süper kahramanların şöhretlerini kötü yönde kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen bir grup ise bu yozlaşmış, yoldan çıkmış ve kötü emelleri olan süper kahramanları devirmek ve yola getirmek için mücadele etmektedir.

The Boys'un oyuncu kadrosunda Chace Crawford (Gossip Girl), Jessie T. Usher (Survivor's Remorse), Erin Moriarty (Jessica Jones), Dominique McElligott (House of Cards), Karl Urban (Almost Human), Jack Quaid (Vinyl), Laz Alonso (The Mysteries of Laura) ve Antony Starr (Banshee) gibi isimler yer alıyor.

19-07/24/the-boys-izle.jpg

Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan The Boys'un yürütücü yapımcı kadrosu ise yazar Eric Kripke; Point Grey Pictures'tan Rogen (Preacher), Evan Goldberg (Preacher), James Weaver (Preacher); Original Film'ten Neal H. Moritz (Prison Break), Pavun Shetty (New Girl), Ori Marmur (Preacher) ile Ken Levin, Jason Netter, Ennis ve Robertson'dan oluşuyor.

"The Boys" (Amazon) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin