Siren 3. sezon olacak mı?

Freeform'un hikayesi bir denizkızı efsanesine dayanan popüler dizisi Siren'ın 3. sezonu olacak mı? Freeform kararını verdi.

Freeform'un hikayesinin çıkış noktasını bir denizkızı efsanesinden alan gizem-gerilim türündeki dizisi "Siren"ın 3. sezonu resmileşti.

SIREN 3. SEZON GELİYOR!

Yayıncı kanal Freeform diziye 3. sezon onayını verdiğini duyurdu.

19-07/08/siren-3-sezon.jpg

Yeni bölümler 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

İlk sezonunda özellikle 18-34 ve 12-34 yaş genç kadınlar kategorisinde elde ettiği izlenme oranlarıyla dikkat çeken dizinin devam etmekte olan ikinci sezonu 16 bölümden oluşuyor.

"SIREN" KONUSU

Siren'ın hikayesi kısaca şöyle:

Gizemli bir kız Ryn'ın (Eline Powell) küçük balıkçı kasabası Bristol Cove'da belirmesiyle hikaye şekillenmeye başlar. Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) kaynak ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerinden çıkan bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiğini, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını bulmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin