Tek Yürek 16. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sevilen gençlik dizisi Tek Yürek'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Nurşah
31 Mayıs 2019 - 17:23
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen gençlik ve spor temalı dizisi Tek Yürek'in yeni bölümü dün akşam izleyici karşısına çıkmadı! Hilmicem İntepe, Anıl Tetik ve Eslem Akar gibi genç isimlerin kadrosunda yer aldığı Tek Yürek dizisinin 16. bölümü ne zaman yayınlanacak?

19-05/30/tek-yurek-16-bolum-ne-zaman.jpg

Tek Yürek yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gerçek bir hikayeye dayanan ve yürekleri ısıtacak sahneleri ile kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Tek Yürek dizisinin yeni bölümünün normal şartlarda 30 Mayıs Perşembe akşamı izleyici karşısında olması gerekiyordu. Fakat sevilen dizinin merakla beklenen 16. bölümü dün akşam yayınlanmadı! Yayın akışındaki beklenmeyen bu değişikliğin ardından, dizinin sıkı takipçileri yeni bölüm yayın tarihi merakla araştırmaya başladılar!

19-05/30/tek-yurek-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Tek Yürek dizisinin 16. bölümü 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de meraklı bekleyişteki izleyicisi karşısında olacak. Özellikle genç kesimden izleyicinin beğenisini ve dikkatini çeken Tek Yürek, sezon finali yapmayacak ve yaz ayları boyunca yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarındaki yerini koruyacak. Konu ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin