Tek Yürek final bölümü yarın akşam ekranlarda!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek final bölümü yarın akşam izleyicisi ile buluşacak... Finalde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
24 Temmuz 2019 - 14:50
Gündem

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz sezonda yayın hayatına başlayan dizisi Tek Yürek final bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gençlik ve spor türündeki konusu ile izleyicinin beğenisini kazanan dizinin finalinde neler olacak?

19-07/24/tek-yurek-final-yarin.jpg

Tek Yürek final bölümü yarın akşam!

Oyuncu kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Vildan Atasever ve sevilen isimlerin yer aldığı Tek Yürek dizisi gerçek bir hikayeye dayanan konusu ile kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı. Sezon ortasında yayın hayatına başlayan dizi, yaz sezonuna girilmesi ile tatil arası vermeyip ekran macerasına devam etme yolunu seçmişti...

19-07/24/tek-yurek-dizisi-finalde-neler-olacak.jpg

Perşembe akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen Tek Yürek'in final kararı ise izleyicilerde şaşkınlık yarattı. 25 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelecek 22. bölümü ile final yapacak olan dizide izleyicileri hoş sürprizler de bekliyor. Hayallerinin ışığında Tek Yürek olarak yepyeni bir yola giren ekip, bu sefer de Avrupa Şampiyonası yolcusu olacak.

19-07/24/tek-yurek-bitiyor.jpg

Kupayı kazanma rüyalarını gerçeğe dönüştürmek isteyen ekibin her bir üyesi, aynı zamanda farklı dertlerle boğuşacaklar. Halit Hoca ve azimli öğrencilerinin macerasının sonucunu yarın akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Tek Yürek final bölümünde öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin