Netflix'in yeni fantastik dizisi Wu Assassins'i tanıyalım! Wu Assassins konusu ve fragmanı

The Raid film serisinin yıldızı Iko Uwais'i başrolde göreceğimiz Netflix'in fantastik öğelerle dolu suç-aksiyon türündeki yeni dizisi Wu Assassins için ilk fragman yayınlandı! Wu Assassins konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

"Zamanın başlangıcından beri Wu savaş beyleri dünyaya acı ve ölüm saçtı. Bin keşiş onları durdurmak amacıyla kendini feda ederek Seçilmiş Kişi'ye güç verdi..."

WU ASSASSINS'İN FRAGMAN VE POSTERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Netflix, fantastik-aksiyon türündeki yeni dizisi "Wu Assassins" için ilk resmi fragman ve posteri paylaştı.

19-07/24/wu-assansins-foto4.jpg

WU ASSASSINS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Wu Assassins'in konusuna kısaca bakacak olursak;

Kung Fu, bilim-kurgu ve Asya'nın sokak yemekleri öğelerini bünyesinde harmanlayan dizinin hikayesi; Seçilmişler'in sonuncusu olan bir Chinatown, San Francisco şefinin kadim bir gizemi çözmek ve doğaüstü suikastçıları yenmek için bir cinayet dedektifi ile iş birliği yapmasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

19-07/24/wu-assassins-poster.jpg

WU ASSASSINS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda The Raid (Baskın) film serisi ile tanınan Iko Uwais'e Byron Mann, Li Jun Li, Celia Au, Lewis Tan, Lawrence Kao, Tommy Flanagan, Katheryn Winnick, Tzi Ma, JuJu Chan, Summer Glau, Robin McLeavy ve Travis Caldwell gibi isimler eşlik ediyor.

John Wirth ve Tony Krantz ikilisince yaratılan Wu Assassins'in yürütücü yapımcı kadrosu Wirth ile birlikte Stephen Fung, Michael Frislev, Chad Oakes, Tony Krantz, Uwais, Cameron Litvack, David Simkins, Jonathan Lloyd Walker ve Katheryn Winnick'ten oluşuyor.

19-07/24/wu-assansins-foto1.jpg

Yazar ekibini Wirth, Cameron Litvack, David Simkins, Julie Benson, Shawna Benson, Yalun Tu ve Jessica Chou'nun oluşturduğu yapımın yönetmen koltuğunda ise Tony Krantz, Stephen Fung, Roel Reiné, Toa Fraser, Katheryn Winnick ve Michael Nankin gibi isimler oturuyor.

WU ASSASSINS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin tüm bölümleri 08 Ağustos 2019 tarihinde Netflix arşivindeki yerini alacak.

WU ASSASSINS FOTOĞRAFLARI

19-07/24/wu-assansins-foto2.jpg

19-07/24/wu-assansins-foto3.jpg

19-07/24/wu-assansins-foto5.jpg

19-07/24/wu-assansins-foto6.jpg

19-07/24/wu-assansins-foto7.jpg

19-07/24/wu-assansins-foto8-1563968546.jpg

Wu Assassins | Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman | Netflix:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin