Kuzey Yıldızı dizisinin yeni ismi Gizem Güneş oldu!

Gizem Güneş, Show Tv ekranlarda yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna dahil oldu...

Nurşah
24 Temmuz 2019 - 15:49
Gündem

Yeni sezonda Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Dizinin son ismi Gizem Güneş oldu!

19-07/24/gizem-gunes-kuzey-yildizi.jpg

Gizem Güneş Kuzey Yıldızı dizisinde!

Son olarak Çarpışma dizisinde izlediğimiz İsmail Demirci ve Sevda Çiçeği, Kızıl Elma gibi sevilen dizilerde rol alan Aslıhan Güner'in başrolünde yer alacağı Kuzey Yıldızı dizisi yeni sezon için hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise Gizem Güneş oldu!

19-07/24/show-tv-yeni-dizi-kuzey-yildizi.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı dizisinde Feride karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. 1995 doğumlu genç oyuncuyu daha önce Binbir Gece, Kanatsız Kuşlar ve 4N1K gibi ilgiyle takip edilen dizilerde de izlemiştik. Eşinden ayrılan ve üç çocuğu ile birlikte memleketine dönmenin yollarını arayan Kuzey'in hikayesinin ekrana geleceği Kuzey Yıldızı yeni sezonda ilgiyle takip edilecek gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin