Afili Aşk 7. bölüm ön izlemesi yayınlandı! "Hayat Şaşırtır" şarkısını kim söylüyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölüm ön izlemesinde çalan şarkıyı kim söylüyor?

Merve Mutlu
24 Temmuz 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı, Kanal D ekranlarının son haftalarda salı akşamları zirveyi kimseye bırakmayan romantik komedi dizisi Afili Aşk'ın 7. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ön izlemede çalan şarkı ise dizinin takipçilerinden beğeni kazandı. 

19-07/24/aglar.png

Hem bir gençlik dizisi olarak romantik komedi türü ile izleyicilere çeken hem de ailelerin beğenisini kazanan Serdar Gözelekli yönetmenliğindeki Afili Aşk dizisinin yeni bölümde dinlediğimiz şarkının kime ait olduğu büyük merak konusu oldu.

Afili Aşk'ın 7. bölümündeki şarkıyı kim söylüyor?

19-07/24/afil.png

"Yanlışları seçtim, doğrum nerde?

Kaybettim kendimi, dengem nerde?

Bazen düşer insan, yardım nerde?

Kalkmam için yerden, sebebim nerde?" sözleri ile başlayan "Hayat Şaşırtır" adlı parça, daha önce Kiraz Mevsimi ve Kiralık Aşk için dizi müzikleri hazırlayan ve her şarkısı oldukça sevilen Aydilge tarafından seslendiriliyor. 

Afili Aşk 7. bölüm ön izlemesi: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin