Trinkets 2. sezon olacak mı? Netflix kararını verdi!

İlk sezonunu geride bırakan gençlik dizisi Trinkets'ın geleceği belli oldu. Netflix diziye 2. ve final sezonu onayını verdi. Yeni sezon detayları...

Kirsten Smith'in 2013'te yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan Netflix'in gençlik draması "Trinkets"ın geleceği belli oldu.

TRINKETS FİNAL SEZONUYLA DÖNÜYOR!

Online yayın devi, AwesomenessTV (PEN15) yapımcılığında hazırlanan dizisine resmi 2. sezon onayını verdi. Bu sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı da belirtildi. Yani, dizi hayranlarını son bir sezonluk serüven bekliyor.

19-07/30/trinkets-dizisi-twitter-1564440078.jpg

TRINKETS FİNAL SEZONU DETAYLARI

İkinci sezonun bölüm sayısı ilk sezonki gibi 10 olarak belirlendi.

Sarah Goldfinger'ın (Charmed), ilk sezondaki Linda Gase'in görevini devralıp yeni dizi sorumlusu olarak künyede yer alacağı ikinci sezon bölümleri 2020 senesi içinde Netflix arşivindeki yerini alacak.

TRINKETS KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Çekimleri Portland'da gerçekleştirilen, Smith ile birlikte Amy Andelson ve Emily Meyer'in senaryosunu kaleme aldığı Trinkets'in hikayesi, annesinin ölümünün yasını tutan bir genç Elodie'nin (Brianna Hildebrand) hırsızlık bağımlılarının destek toplantısında yeni lisesinden iki sınıf arkadaşı Moe (Kiana Madeira) ve Tabitha (Quintessa Swindell) ile karşılaşmasına ve onlarla beklenmedik bir bağ kurmasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

19-07/30/trinkets-netflix-1564440136.png

Dizinin oyuncu kadrosunda yukarıdaki üçlüye Odiseas Georgiadis, Henry Zaga, Brandon Butler, Larry Sullivan, October Moore, Larisa Oleynik, Joy Bryant, Lori Linden Ashby ve Kat Cunning eşlik ediyorlar.

Andelson, Meyer ve Smith ile birlikte yeni showrunner Goldfinger, AwesomenessTV'den Shelley Zimmerman, Brin Lukens ve Rebecca Glashow projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

"Trinkets" (Netflix) 2. sezon teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin