Uğur Yücel yeni dizisi Masal Çiçeği ile ekranlarda olacak!

Masal Çiçeği dizisi ekranlarda izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken kadro da yavaş yavaş beliriyor. Oyuncu Uğur Yücel, Masal Çiçeği dizisinde rol alacak. İşte detaylar..

Nurşah
22 Kasım 2018 - 14:20
Magazin

Kanal D, iddialı yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Masal Çiçeği dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D, T Company şirketiyle el sıkıştı. En geç şubat 2019’da Kanal D ekranlarında olması beklenen yeni dizi Masal Çiçeği’nin yapımcısı Bülent Turgut olacak.

Masal Çiçeği dizisinin oyuncu seçim ve cast çalışmaları devam ederken maliyeti düşük ama etkisi yüksek bir dizi planlaması yapılıyor. 

18-11/22/masal-cicegi.jpg

Masal Çiçeği dizisinin kadrosunda kimler olacak?

Son dönemlerde başarılı bir çıkış yapan ve birçok teklif alan Pınar Deniz'in, Bülent Turgut tarafından dizinin başrolü için seçildiği konuşulurken, Bülent Turgut'tan açıklama geldi.

"Ben Pınar Deniz’i son dönemlerde çok fazla ekranlarda gördüm; bir sezonda iki farklı dizinin ve en çok izlenen bir sinema filminin başrolünde olması beni rahatsız eder; sonuçta bal yiyen baldan usanır. Pınar Deniz güzel ve yetenekli ama yüzünü eskitmemesi de lazım."

Uğur Yücel Masal Çiçeği'nde!

18-11/22/ugur-yucel-1542887134.jpg

Masal Çiçeği dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacağı kesinleşen ilk isim Uğur Yücel oldu. Uğur Yücel daha önce Nefes Nefese adlı dizide oynamış ancak dizi reyting savaşında kaybedince proje sonlanmıştı. Son olarak da Muhteşem İkili dizisinde konuk oyuncu olan Uğur Yücel, Masal Çiçeği adlı dizi için el sıkıştı. 

Senaryosu Altuğ Küçük tarafından yazılan Masal Çiçeği dizisinin çalışmaları devam ederken, 2019 yılının Şubat ayında başlayacağı da konuşulanlar arasında. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin