Aylin Aslım İstanbullu Gelin dizisine konuk oluyor!

İstanbullu Gelin yeni bölümde Aylin Aslım'ı konuk oyuncu olarak izleyeceğiz!

Nurşah
22 Kasım 2018 - 13:44
Yeni Bölüm

İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde tüm buzlar çözülmüş ve izleyiciler de derin bir nefes almışlardı. Tüm bu güzel gelişmelerin ardından sevilen dizide Aylin Aslım da konuk oyuncu olarak yer alacak!

18-11/22/stanbullu-gelin-bitiyor-mu-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-mi.jpg

İstanbullu Gelin'in yeni bölüm sürprizi!

En sonunda konaklarına geri dönen Boran ailesini neşeli günler bekliyor! Tartışmaların ve küskünlüklerin tatlıya bağlandığı son bölümün ardından yeni bölüm de sürprizlerle dolu olarak geliyor... 23 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin yeni bölümde Aylin Aslım'ı konuk oyuncu olarak izleyeceğiz!

Cuma akşamlarının sevilen dizisinde Aylin Aslım, İpek'in kuzeni Gülbin karakterine hayat verecek ve izleyici karşısına çıkacak!

18-11/22/istanbullu-gelin-aylin-aslim-1542885369.jpg

Aylin Aslım kimdir?

14 Şubat 1975 senesinde Almanya'da dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 43 yaşındadır. 1994 yılından itibaren İstanbul'un çeşitli canlı müzik mekanlarında yabancı coverlar söyledi. BAAL'dan mezun oldu. 1996 yılında 5 kızdan oluşan Zeytin isimli rock grubu ile canlı müzik piyasasında dikkat çekti.

Oldukça alışılmadık elektronik alt yapılı parçalardan oluşan repertuarına karşın kısa sürede kendisine has bir seyirci kitlesi yarattı ve sevilen şarkılara imzasını attı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin