Ulan İstanbul sosyal medyayı salladı!

Ulan İstanbul'da sosyal medyayı sallayan düet!

resim yok
22 Temmuz 2014 - 12:32
Yeni Bölüm

Ulan İstanbul'da sosyal medyayı sallayan düet! Ulan İstanbul'a 'Yanarım' düeti damga vurdu..

Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil’den muhteşem düet..


İşte video ve detaylar:

 

MUHTEŞEM PERFROMANS

Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil'den muhteşem performans...

Kanal D'nin yeni dizisi Ulan İstanbul başladığı günden beri adından sıkça söz ettirdi. Reyting sıralamalarında üst sıralara yerleşmeyi başaran dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile de çok ilgi çekti. Hem heyecan hem de komediyi aynı anda ekranlara getiren dizi izleyiciler tarafından çok sevildi.

Ulan İstanbul dizisinin dün akşam 5. bölümü ekrana geldi. Son bölüme Yaren ve Karlos'un seslendirdikleri 'Yanarım' şarkısı damga vurdu.

 

TIKLANMA REKORU KIRDI

Sosyal medyanın ve izleyenlerin gözdesi olan şarkı tıklanma rekoru kırdı.[reklam]

Özellikle Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil'in performansı parmak ısırttı. Yaren ve Carlos'un seslendirdikleri Yanarım şarkısı izleyiciler tarafından çok beğenildi.

 

REYTİNGLERE DE YANSIDI

Ekran macerasına başladığı ilk günden bu yana reyting tablosunda üst sıralardan düşmeyen Ulan İstanbul, bu hafta merakla beklenen sahnelerinin de etkisiyle yine zirvedeydi.

Dizi, hem tüm kişiler hem de AB kategorisinde Star TV'nin dizisi Kaçak Gelinler'in önünde ilk sırada yer aldı ve kanalının yüzünü güldürdü.
 

İŞTE O ANLAR (Tıkla-izle)

 

'ULAN İSTANBUL' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin