Uluslararası Asya Film Festivali'nde Tuba Büyüküstün ve Angelina Jolie'nin buluşması damga vurdu!

İki güzel kadın oyuncu Uluslararası Asya Film Festivali'nde Tuba Büyüküstün ve Angelina Jolie'nin buluşması damga vurdu. Los Angeles'ta bir araya gelen ikilinin fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Berfu Gürle
16 Kasım 2017 - 12:00
Magazin

Los Angeles'ta düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali’nde ilk Türk jüri üyesi olarak yer alan Tuba Büyüküstün, Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile bir araya geldi. İki güzel kadının bir araya gelmesi büyük yankı uyandırdı.

17-11/16/uluslararasi-asya-film-festivalinde-tuba-buyukustun-ve-angelina-jolienin-bulusmasi-damga-vurdu-1510822973.jpg

Angelina Jolie’nin yönetmenliğini yapmış olduğu “Önce Babamı Öldürdüler” (First They Killed My Father) filminin festival sonrası düzenlediği kokteylde bir araya geldi.

17-11/16/tuba-buyukustun-ve-angelina-jolie.jpg

 

UNICEF iyi niyet elçisi olarak seçtiği Tuba Büyüküstün ile BM iyi niyet elçisi olan Angelina Jolie, sosyal sorumluluk projeleri yanı sıra sinemayla ilgili derin bir sohbet gerçekleştirdiler. Büyüküstün ve Jolie'nin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları özellikle mülteci çocuklar için yaptıkları çalışmalar ile takdir ediliyorlar.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin