FX'ten podcast uyarlaması dizi geliyor: Crimetown

HBO mini dizisi The Jinx'in arkasındaki isimlerden FX'e podcast uyarlaması Crimetown isimli bir dizi geliyor.

Volkan Küçükel
16 Kasım 2017 - 00:49
Gündem

Kablolu televizyon kanalı FX, "Crimetown" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

HBO mini dizisi The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst'ün yaratıcılarından Marc Smerling ve Zac Stuart-Pontier'ın aynı isimdeki popüler podcast'inden ekranlara uyarlanacak dizide Oscar adayı Hidden Figures (Gizli Sayılar) ve St. Vincent (Benim Komşum Bir Melek) filmlerinin yönetmeni Ted Melfi yönetmen koltuğunda oturup yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

"CRIMETOWN" KONUSU

Smerling ve Stuart-Pontier'ın ekran uyarlamasını gerçekleştireceği dizinin hikayesine bakacak olursak;

17-11/16/crime-town.jpg

Crimetown'ın televizyon uyarlamasının hikayesi; Amerika Birleşik Devletleri'nin doğusundaki Rhode Island eyaletinin en büyük şehri ve başkenti Providence'taki organize suçlar ve kamu hayatının her alanına bulaşmış yozlaşmalar üzerine odaklanacak.

İttifaklar ve ihanetler, soygunlar ve dalavereler, yozlaşmış polisler ve dürüst gangsterler... Hepsi bu hikayenin bir parçası olacak.

17-11/16/crimetown-1510782126.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Smerling ve Stuart-Pontier ikilisi Color Force'tan Nina Jacobson, Brad Simpson ve Melfi ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

Gimlet Media yapımcılığında hazırlanan ve farklı Amerikan şehirlerindeki organize suçlar üzerine odaklanan Crimetown podcast'i 2016'nın Kasım ayında yayın hayatına başlamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin