Ümran Cemal'i öldürdü mü? Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı yayınlandı..

Star tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölüm frragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmanda Ümran Cemal'i vururken Umay Ümran'ı koruyor!

Merve Mutlu
07 Mayıs 2019 - 17:15
Yeni Bölüm

Başrollerini Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Nur Fettahoğlu'nun paylaştığı ve Star tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları, yeni bölüm fragmanı ile nefes kesti. 

19-05/07/mran-cemali-oldurdu-mu.png

Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu?

Umay ve Yıldırım’ın görüntüleri büyük bir sorun yaratmış, Ümran zorla kaldığı Cemal’in yanında hayatının en uzun gecesini yaşamıştı. Hayal ve Hayat, aşık oldukları kişi olan Volkan’ın vedasının şokunu yaşarken diğer yandan hayatlarında kopan diğer fırtınaların ortasında kaldılar.

19-05/07/kardes-cocuklari-14.png

Hayat bütün gece annesinden haber alamadı, Ümran’ı bulduğunda ise annesini darp edilmiş olarak buldu. Umay,sorunları kendi yöntemleri ile çözmeye devam ederken, Yıldırım da kendisinden saklanan gerçeklerin peşine düştü ve doğmamış bebeğinin toprağını bulmaya hazırlandı.

Yıldırım’ın attığı adım onu bir anda büyük gerçekle yüz yüze bıraktı. Cemal ve Umay arasında yaşadığı esaretten yorgun düşen Ümran ise bu kez yaşadıklarına boyun eğmemeye karar verdi. Herkese saldırıya uğradığını ve hafızasını kaybettiğini söyleyen Ümran, Cemal’i durdurmayı kafasına koymuştu ve tehlikeyi bir oyunun içine atlamaya karar verdi.

Kardeş Çocukları yeni bölümde neler olacak?

19-05/07/mran-1557238173.png

Yeni bölümde: Cemal'i kendi ve kızının hayatından uzak tutmak isteyen Ümran, Umay'ı köşeye kıstıran Cemal'i silahla vurdu. Umay'ın yine kendi yöntemleri ile halledeceği bu durum Ümran'ı katil yaparken, Umay, "Sen benim hayatımı kurtardın anlıyor musun?" sözleri ile şok halindeki Ümran'ı kendine getirmeye çalıştı. "Bir daha hapse girmeyeceksin!" diyen Umay'ın bu olayı da kapatacağı aşikar.. 

Yıldırım Saner, Umay ile olan ve Umay'ın öldü dediği çocuğunun izini sürmeye devam ederken o bebeğin yaşadığını öğrendi. Kim olduğunu ve nerede olduğunu bilmediği bebeği bulmaya çalışan Yıldırım Ümran'ı sorguya çekerek en azından cinsiyetini de olsa öğrenmenin peşine düştü. 

19-05/07/yildirim-saner.png

Kızı için korkan Ümran, "O zaman korkmaya devam et. Çünkü babasıyla tanışmaktan hiç mutlu olmayacak" diyen Umay'ın sözleri ile daha büyük bir korkuya kapılıyor. Yıldırım'ın Hayat'ın kendi kızı olduğu bilgisine adım adım yaklaştığı dizinin en çarpıcı sahnelerinden biri de, Ümran'a kimden geldiği belli olmayan, "Seni gördüm, kocanı öldürdün!" yazılı notlar oldu. O notları bulan ve okuyan kişi ise Hayat oldu.. 

19-05/07/seni-gordum.png

Notu kimin yazdığı henüz belli olmadı ancak izleyenleri çok heyecanlı bir bölümün beklediği oldukça açık. Kardeş Çocukları Pazar akşamı Star tv ekranlarında izleyici karşısında olacak..

Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin