Umut Evirgen'den kafa karıştıran etkileşim!

Alina Boz ile evlilik hazırlığı yapan Umut Evirgen, geçtiğimiz gün eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafı beğenip 1 saat sonra bu etkileşimi geri çekti. Evirgen'in bu paylaşımı Boz ile ayrıldıkları dedikodularına yol açtı.

ozan
07 Kasım 2023 - 13:38
Magazin

Oyuncu Alina Boz ile bir süredir birlikte olan ve yakın zamanda evlenecekleri söylenen işletmeci Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozları beğenmesi ve 1 saat içinde de bu beğeniyi geri çekmesi magazin gündemini karıştırdı.

23-11/07/screenshot_20231107_135447_instagram.jpg

Önceki gün Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıyan Sarıkaya'nın basın mensuplarına "Özleştik, konuşalım biraz hadi" demesi üzerine Evirgen'in bu hareketi de kendisine soruldu.

23-11/07/screenshot_20231107_135429_instagram.jpg

UMUT EVİRGEN SORUSUNU ÖNEMSEMEDİ

Binlerce etkileşim gelen paylaşımını, Umut Evirgen'in de beğenip 1 saat sonra çekmesi hakkındaki görüşü sorulan Serenay Sarıkaya, bu soruyu duymazdan geldi. Sarıkaya, "Görüşürüz arkadaşlar, kendinize iyi bakın" diyerek basın mensuplarının sorusunu geçiştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin