Uncle Buck 2. sezon olmayacak

ABC'nin beklenmedik iptal kararının detayları...

Reyting verileri iyi çıkmayan dizilerin iptaline önceden kendimizi hazırlayabiliyoruz. Ancak ABC'den dün çıkan iptal kararı hepimizi çok şaşırttı.

ABC, yaz döneminde başlattığı yeni komedisi Uncle Buck'ı iyi reytinglerine rağmen iptal etti.

'UNCLE BUCK' RESMEN İPTAL

TVLine'ın haberine göre kanalın içerisinden yetkililerden alınan bilgiye göre geçtiğimiz ay içinde güçlü reytinglerle ekran macerasına başlayan Mike Epps sitcom'u ikinci sezon için geri dönmeyecek.

Salı günü ekrana gelen Uncle Buck bölümleri aynı zamanda dizinin kapanışını yapmış oldu. Böylelikle bir diziyi daha 'ekran ömrü tek sezon olan diziler' arşivine göndermiş olduk.

16-07/07/uncle-buck-series-premiere.jpg

JAMES LESURE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

1989 yapımı aynı adlı filmin Steven Cragg ve Brian Bradley ikilisince küçük ekranlara uyarlanmasıyla hayat bulan dizide Will karakterine hayat veren James Lesure de gelişmeyi resmi Twitter hesabından paylaştı.

16-07/07/tw.png

'UNCLE BUCK' REYTİNGLERİ NASILDI?

Yayınlandığı gün ve saatte 2014 Aralık'tan bu yana yayıncı kanal ABC'nin en geniş izleyici kitlesi elde ettiği dizi olmayı başaran Uncle Buck ilk sezonunu ve yayın hayatını bölüm başına elde ettiği 1.12 reyting oranı ve 3.878 milyon toplam izleyici ortalamaları ile tamamladı.

Mike Epps'in vurdumduymaz, tasasız Buck Russell karakterinin erkek kardeşlerinin çocukları için dadılık yapması ekseninde gelişen gülünç olayları konu edinen Uncle Buck'ın oyuncu kadrosunda James Lesure, Nia Long, Iman Benson, Sayeed Shahidi, and Aalyrah Caldwell gibi isimler rol alıyordu.

'Uncle Buck' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin