Underground iptal edildi

WGN America, beğenilen draması Underground'u iki sezonun ardından iptal ettiğini resmi olarak duyurdu.

Underground dizisi takipçileri için kötü bir haber geldi!

UNDERGROUND 3. SEZON OLMAYACAK!

WGN America, beğenilen draması Underground'u iki sezonun ardından iptal ettiğini resmi olarak duyurdu.

Dizi için gelen olumlu eleştirilere rağmen kanalın daha iyi reyting yapan dizisi Outsiders'ın bir süre önce iptal edilmiş olması nedeniyle bu gelişme fazla sürpriz olmadı.

Sinclair Broadcasting'ten geçtiğimiz dönemde yapılan açıklamalarda Tribune Media'yı satın alacakları ve orijinal dizi yapım işinden elini çekmeyi düşündükleri dile getirilmişti.

17-05/31/underground.jpg

Tribune Media Başkanı ve CEO'su Peter Kern konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Underground çok önemli ve olağanüstü bir dizi olmasına rağmen, artık çizdiğimiz yeni yönümüze uymuyor. Bu nedenle diziyi üçüncü sezon için yenilememe gibi zor bir karar vermiş bulunuyoruz. Eşsiz yaratıcılar Misha Green ve Joe Pokski, büyük John Legend'in yanı sıra yetenekli yaratıcı ekip, Underground'un sadık hayranlarına ve Sony Pictures Television'daki ortaklarımıza minnettarız" ifadelerini kullandı.

Jurnee Smollett-Bell, Aldis Hodge, Amirah Vann, Alano Miller, Christopher Meloni, Jessica de Gouw ve Aisha Hinds gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda Misha Green, Joe Pokaski,John Legend, Akiva Goldsman, Tory Tunnell, Joby Harold, Mike Jackson, Ty Stiklorius ve Anthony Hemingway yer alıyordu.

17-05/31/underground-dizisi-1496244062.jpg

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Sony, iptal kararının ardından diziyi başka kanallara pazarlayabilmek için görüşmelere başlamış durumda.

BET ve OWN ile yapılan görüşmelerden henüz olumlu bir sonuç çıkmış değil. BET ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanırken, Oprah Winfrey'in OWN'si ile yapılan görüşmelerden olumlu bir sonuç haberi gelmiş değil.

"Underground" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin