Unforgettable 3. sezon onayını aldı!

Unforgettable takipçilerine güzel haber! Dizi, bir sezon daha izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

resim yok
30 Eylül 2013 - 11:35
Magazin

Unforgettable takipçilerine güzel haber! Dizi, bir sezon daha izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

 

İşte detaylar:

 

ERKEN YENİ SEZON ONAYI

Unforgettable, yayıncı kanal CBS'ten yapılan basın açıklamasıyla 3. sezon onayını aldı.

Hatırlanacağı üzere bir önceki yayın sezonunun sonunda CSI: Miami, A Gifted Man, How to Be a Gentleman, NYC 22 ve Rob ile birlikte yayıncı kanal CBS'in iptal kararı aldığı diziler arasında yer alan suç draması Unforgettable, bu iptal kararının ardından haftalardır ekranlara geri dönüş ihtimali ile gündemde kalmış ve sonunda yapımcı şirket ile CBS arasında gerçekleştirilen görüşmelerin meyvesini alarak kanalın kararını değiştirmesiyle yeniden hayata dönerek ikinci sezon onayını almıştı.

 

KANALI MEMNUN ETTİ

Poppy Montgomery'nin canlandırdığı hyperthymesia sendromlu yani geçmişte gördüğü her olayı en ince detaylarına kadar hatırlayan otobiyografik bir hafızaya sahip olan NY polis dedektifi Carrie Wells karakteri üzerine odaklanan ve en büyük gizemi Carrie'nin küçük yaşta öldürülen kız kardeşinin katilinin kim olduğu sorusu olan suç draması Unforgettable, yaz döneminde ekranlara gelen bölümleriyle bölüm başına ortalama 8.23 milyon izleyici tarafından takip edilmişti.

Unforgettable'ın bu sezon şimdiye kadar Big Time, Incognito, Day of the Jackie, Memory Kings, Past Tense, Line Up or Shut Up ve Maps & Legends olmak üzere toplam yedi bölümü ekranlara geldi.

 

DÖNÜŞ ARALIK'TA

Sezon içi ara veren dizi 01 Aralık'ta 'Manhunt' isimli bölümle cbs ekranlarına geri dönecek.

Jane Curtin, Dallas Roberts, Tawny Cypress ve James Hiroyuki Liao gibi isimleri de kadorsunda bulunduran Unforgatteble'ın yıldızlarından Dylan Walsh, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yaptığı açıklamada dizinin iptalden dönüşü ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullanmıştı:[reklam]

''Dizi, geçen sene iptal edildiği zaman pek şaşırmadım. Ancak aynı tepkiyi dizinin geri dönüşü için de verdim. Yani bu durum da benim için çok sürpriz olmadı. NIP/TUCK ile geçen yedi senenin ardından bu proje tam aradığım tarzdaydı. Senaryoyu çok sevmiştim.

Bazı oyuncuların değişimi ve senaryoya biraz daha hareket katmak için Manhattan'a taşınıyoruz. Oldukça heyecanlıyım. Çünkü diziyi geri getirmeyi başardık. Bu bizim için büyük bir fırsat ve bunu en iyi şekilde kullanmanın yollarına bakıyoruz.''

 

2014'TE

Dizinin üçüncü sezon bölümleri 2014 senesinin yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayacak.

 

Yeni sezonun bölüm sayısı hakkında şimdilik kesin bir açıklama yapılmış değil.

 

 

BOARDWALK EMPIRE 5. SEZON ONAYINI ALDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin