Unforgotten 2. sezon başlıyor!

ITV dizisi Unforgotten'in ikinci sezonu 05 Ocak'ta başlıyor.

Volkan Küçükel
28 Aralık 2016 - 00:05
Yeni Bölüm

ITV'nin suç draması Unforgotten'ın ikinci sezonu için geri sayım başladı.

YENİ SENENİN İLK HAFTASINDA BAŞLIYOR

Dizinin ikinci sezonu 05 Ocak Perşembe akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

Chris Lang'in yaratıcı ve yazarlığını yaptığı; Nicola Walker ve Sanjeev Bhaskar ikilisinin geri döneceği altı bölümlük yeni hikayede tarihi bir cinayet davasının soruşturmasıyla yaşanan gelişmeleri izleyeceğiz.

2015'in Ekim ayı içinde ITV ekranlarında ekran macerasına başlayan suç dramasının yayın hakları dünya çapında 120 bölgeye satılmış durumda.

2. SEZON OYUNCU KADROSU

Nicola Walker ve Sanjeev Bhaskar dışında Mark Bonnar (Catastrophe), Rosie Cavaliero (Prey), Lorraine Ashbourne (New Tricks), Badria Timimi (Killing Jesus), Charlie Condou (Casualty), Holly Aird (Identity), Nigel Lindsay (Poirot), Peter Egan (Downton Abbey), Will Brown (Bystander), Wendy Craig (Doctors) ve Bryony Hannah (Call the Midwife) yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

16-12/27/unforgotten.jpg

YENİ SEZON HİKAYESİ

Peki yeni sezonda bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Yeni sezonun hikayesi; Lea Nehri'nde mühürlenmiş bir bavul içinde cansız bir beden bulunmasıyla birlikte başlıyor. Beden her ne kadar bozulmamış olsa da senelerdir bu bavulun içinde bulunduğu anlaşılmaktadır. Dedektifler Cassie Stuart ve Sunny Khan ikilisi kurbanın kimliğinin belirlenmesi ve cinayetin araştırılmaya başlamasıyla birlikte zorlu ve karmaşık bir davanın içine girerler.

Soruşturma ilerledikçe bazı gerçekler ortaya çıkar: Ölü beden, 1990 senesinde karısını ve şimdilerde 30 yaşında olan genç oğlunu geride bırakarak kaybolan orta yaşlı bir adam David Walker'a aittir. Görünüşte birbirleriyle bağlı görünmeyen dört şüpheli üzerinde dikkatler toplanmıştır. David Walker'ın ölmesini kim neden istemiştir?

Yazar Chris Lang geçtiğimiz aylarda ikinci sezon konusunda "Unforgotten'ın ikinci sezonunu yapacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Çok yetenekli yapım ekibi ile birlikte bir kez daha dudak uçuklatan bir oyuncu kadrosunu bir araya getireceğiz. Yaratacağımız hikayelerin ekranlara gelmesi için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

'Unforgotten' 1. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin