Ünlü çift boşanıyor mu?

Magazin dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan Pelin Akil ile Anıl Altan'ın boşanacakları iddia edildi. Çift konuyla ilgili ne dedi? Pelin Akil ile Anıl Altan boşanıyor mu? Pelin Akil kimdir? Pelin Akil Altan kimdir? Anıl Altan kimdir?

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 11:45
Magazin

Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok sevilen oyuncu Pelin Akil ile Anıl Altan'ın boşanacakları iddia edildi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ardından ekranlardan uzak kalan Pelin Akil, kimi zaman reklam işbirlikleriyle gündeme geliyordu. Son olarak çiftin boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Örnek Çift Deniyordu

2016 yılında büyük bir aşkla dünyaevine giren Pelin Akil ile Anıl Altan'ın mutlu giden evliliğinde kara bulutların dolaştığı öne sürülüyor. Ancak çiftten henüz net bir açıklama yapılmadı.

Çiftin İkizleri Bulunuyor

Akil-Altan çiftinin, 2019 yılında Alin ve Lina isimlerinde ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Pelin Akil ve Anıl Altan'ın boşanacakları iddiasına sosyal medyada çok fazla yorum yapıldı. "Şaka mı", "Pelin Akil ve Anıl Altan boşanıyormuş, kapatın aşk defterini artık inanç falan kalmadı" gibi yorumlarla çiftin boşanacakları iddiası şaşkınlıkla karşılandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin