Arak'ta İlker Kaleli'nin hayat verdiği "Kara" karakteri ile tanışmaya hazır mısınız?

Arak’ın başrol oyuncularından İlker Kaleli ‘Kara’ karakteri ile ekrana dönüyor. Arak dizisinin konusu ne? Arak dizisi uyarlama mı? Arak dizisinde kimler rol alacak? Arak dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Arak dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? İlker Kaleli kimdir?

Volkan Usta
21 Aralık 2023 - 11:33
Kültür Sanat

Show TV’nin kadrosuyla olduğu kadar hikayesi ile de büyük dikkat çeken, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği dizisi Arak’ın başrol oyuncularından İlker Kaleli ‘Kara karakteri ile ekrana dönüyor.

Bu akşam izleyici ile buluşacak dizide, kendisiyle birlikte yaşadığı mahallenin geçimini de hırsızlıkla sağlayan, gözü kara olduğu kadar tehlikeli genç bir adamı canlandıran Kaleli, 3 aydır Arak için hazırlanıyor. Öykü Karayel ile ilk kez partner olan sevilen oyuncu hikayenin anlatım dilini ve farklı olay örgüsüne sahip olmasını özellikle beğendiğini belirtiyor.

Aksiyon, gerilim ve duygusallığın bir arada olduğu Arak, Kara’nın hayatını çalanlardan geçmişinin hesabını sormasını konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın birlikte kaleme aldığı Arak, göz dolduran kadrosu ve etkileyici anlatımı ile bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin