Alev ve Apo aşkıyla ilgili ilk açıklama!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, 'Kadınlara Mahsus' filminin galasında Apo-Alev aşkının gerçek olduğu dedikoduları hakkında ilk kez açıklama yaptı. Müjde Uzman ne dedi? Settar Tanrıöğen konuyla ilgili ne dedi? Settar Tanrıöğen kimdir? Müjde Uzman kimdir?

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 11:25
Magazin

Müjde Uzman, Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Ertan Saban gibi oyuncuların yer aldığı Kadınlara Mahsus filminin galası 20 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti. Filmin gösterimi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibine özel hayatlarıyla ilgili bazı sorular da yöneltildi.

Kızılcık Şerbeti'nde Alev'e hayat veren Müjde Uzman'a sorulan, "Alev ve Apo aşkının gerçek olduğu iddiası ortaya atıldı. Siz bu konu hakkında ne diyeceksiniz" sorusuna Uzman'dan ilk kez açıklama da yapıldı.

Böyle Bir Şey Yok

Müjde Uzman yaptığı açıklamada, "O birinin uydurması. Oturduğu yerden bir şey yazıyor ve yayılıyor. Bizimle ilgili bir şey değil. Böye bir şey yok diyeyim kapatalım" ifadelerine yer verdi.

Böylelikle Müjde Uzman cephesinden Settar Tanrıöğen ile aşk yaşadığı iddialarına ilk ağızdan yalanlama gelmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin