Ünlü çift, pasta yerine künefe kesti? İşte Yargı'nın gerçek aşıkları!

Yargı dizisinin ekibinde yer alan bir çiftin 25 yıllık evli olduğu ortaya çıktı. Ünlü çift evlilik yıldönümlerini de pastayla değil, Hatay usulü künefeyle kutladılar. Peki Yargı dizisinin aşıkları kimler? İşte 25 yıllık evli olan o çift...

Berfin Sengil
03 Ocak 2024 - 13:49
Magazin

Kanal D'nin Emmy Ödüllü dizisi Yargı'da Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan ile dizinin senaristi Sema Ergenokon evliliklerinin 25. yılı için künefe kesti.

Hatay Usulü Kutlama

Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Hataylı yarim. Tabii ki 25. yılımıza künefe yaraşır" notunu düştü.

Tabii ki Kestik

İkilinin künefeyi keserken paylaştığı anlara ise, "Tabii ki kestik" açıklaması yazıldı.

'99'dan Beri El Ele

Uğur Aslan ile Sema Ergenekon, gençlik yıllarından bir fotoğrafı da sevenleriyle paylaştı. Ergenekon, "99'dan beri el ele" yazarak 25. yıllarını taçlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin