Ünlü çiftten açıklama geldi!

Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddialarına çiftten önce açıklama, sonra da fotoğraflı yalanlama geldi. Peki Sinem Kobal iddialara ne dedi? Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ı aldattı mı?

Berfin Sengil
27 Kasım 2023 - 10:42
Magazin

Ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündemini meşgul ediyordu. Kısa sürede sosyal medyada da yayılan bu iddia nedeniyle çiftten açıklama geldi.

İkinci Sayfa’ya yapılan açıklamada, Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu söylentilerin gerçek olmadığını ve evliliklerinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade etti.

23-11/27/ekran-goruntusu-582.png

2016 yılından beri evli olan çift, geçtiğimiz akşam pop şarkıcısı Edis’in erken doğum günü kutlamasına katıldı. Ünlü isimlerin bir araya geldiği partide Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu da birlikte poz verdi.

Çiftin ayrılacakları iddiaları da bu şekilde nihayete erdirildi. İhanet iddiaları fotoğraflı yalanlamayla son bulurken, çiftin hayranları da memnuniyetlerini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin