Ünlü çiftten aile pozu!

Oyuncular Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin ikinci bebekleri geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. Ünlü çiftten gelen aile pozu sevenlerinden tam not aldı.

Berfin Sengil
18 Nisan 2024 - 17:27
Magazin

Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çifti 2021 yılında evlenmiş, 2022 yılında da kızları Zeynep'i kucaklarına almışlardı.

Geçtiğimiz mart ayında ise oğulları Hazar'ı kucaklarına alan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'ndan gelen aile pozu, sevenlerinin takdirini topladı.

Katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunan Taner Ölmez, kızları Zeynep'in  adını kendisinin koyduğunu ve önceden yaptıkları anlaşma gereği oğullarının adını da eşi Ece Çeşmioğlu'nun belirlediğini kaydetmişti.

İkinci bebeklerinin haberini sosyal medyadan duyuran çiftten bu kez dörtlü aile pozu geldi. Ece Çeşmioğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı kareler çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin