Ünlü çiftten kızlarıyla ilk poz geldi!

İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal çifti ilk kez anne-baba olma heyecanını yaşadı. Ünlü çift, Azra ismini verdikleri kızlarıyla ilk pozlarını da sosyal medyada sevenleriyle paylaştı.

Berfin Sengil
16 Ocak 2024 - 10:21
Magazin

2021 yılında dünyaevine giren oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, geçtiğimiz günlerde ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Şaşmaz'ın, kızının doğumu için sete ara verdiği de açıklanırken, çift ilk pozlarını da sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı.

İsmail Ege Şaşmaz, eşi Hande Ünal ve kızı Azra ile birlikte hastanede çektirdikleri fotoğrafı yayınladı. Şaşmaz'ın  duygusal notu ise sevenlerinden tam not aldı.

'Bu Düş Çok Güzel'

Oyuncu Şaşmaz, pozlarının altına, "Bu düş çok güzel. Hayatımıza, gönlümüze hoş geldin minik kızım" diye yazdı.

Haberi de Duyurmuşlardı

Bebek bekledikleri haberini Hande Ünal, "Limon kadarmış... Sağlıkla gel..." diye sosyal medyadan duyururken, eşi İsmail Ege Şaşmaz da,"Seni bekliyoruz" paylaşımında bulunmuştu.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin