Sezona iddialı giren Aşka Düşman'ın ömrü kısa mı sürecek? Dizi ne zaman final yapıyor?

TV8'in başrollerinde Buse Meral, Yiğit Cem Üzümoğlu ve Nazan Kesal'ın yer aldığı yeni dizisi Aşka Düşman için flaş final kararı alınıyor. Peki Aşka Düşman neden bitiyor? Aşka Düşman ne zaman final yapacak? Aşka Düşman'ın reytingleri nasıl? Aşka Düşman kaçıncı bölümde ekrana veda edecek? Aşka Düşman nerede çekiliyor? Aşka Düşman'ın kadrosunda kimler rol alıyor? Aşka Düşman'ın konusu ne? Aşka Düşman uyarlama mı?

Volkan Usta
16 Ocak 2024 - 10:20
Kültür Sanat

TV8'in sezona çok iddialı başlayan dizisi Aşka Düşman için final çanları çalıyor gibi gözüküyor. İşte detayar!

TV8'in başrollerini Buse Meral, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Nazan Kesal'ın paylaştığı dizisi Aşka Düşman  sezona bomba gibi girmişti. 2024'ün ilk dizilerinden olan yapım  maalesef reyting canavarının son kurbanı olacak gibi duruyor. 4 bölümü çekilen dizinin çekimlerine ara verilmişti. Fakat dizi için yakın zamanda final kararı verildi.

Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Aşka Düşman”ın 4. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin