Ünlü dizi oyuncusu hayatını kaybetti!

Hollywood'dan üzücü bir haber!

resim yok
16 Ekim 2014 - 14:49
Magazin

Hollywood'dan üzücü bir haber!

Son dönemde ABC'nin ödül canavarı komedi dizisi Modern Family'de ve El Rey Network dizisi Matador'da izlediğimiz aktris Elizabeth Peña hayatını kaybetti.


Genç yaşında hayata gözlerini yuman Elizabeth Peña henüz 55 yaşındaydı.

 

YEĞENİ DOĞRULADI

Peña'nın yeğeni Mario-Francisco Robles, Latino Review'e yaptığı açıklamayla aktrisin Salı günü vefat ettiğini doğruladı.

 

40 YILLIK KARİYER

Neredeyse 40 yıla yakın bir oyunculuk kariyerine sahip olan Peña, oyunculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde izleyicilerin karşısına çıktı.

 

FİLMLERİ

80'li yıllarda Down and Out in Beverly Hills (1986), La Bamba (1987) ve Blue Steel (1989) gibi filmlerle yıldızı parlayan oyuncu sonrasında ise Rush Hour, Jacob's Ladder, Resurrection Blvd. gibi yapımlarda rol aldı.

Peña, dizi dünyasında da bir çok yapımda karşımıza çıktı.[reklam]

MODERN FAMILY VE MATADOR'DAN HATIRLAYABİLİRİZ

Yakın zamanda Modern Family'de Gloria'nın (Sofia Vergara) annesi Pilar karakteriyle karşımıza çıkan oyuncunun son işi ise El Rey Network'ün aksiyon serisi Matador oldu. Peña bu dizide Maritza Sandoval karakterine hayat veriyordu.

Major Crimes (Rosa Vega), Common Law, Prime Suspect (Gloria Lopez), Charlie's Angels (Warden Gloria Galvez), Off the Map (Inez) ise aktrisin son senelerde konuk oyuncu olarak boy gösterdiği yapımlar arasında yer alıyor.

 

EL REY NETWORK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Devam etmekte olan Matador dizisinin yayıncı kanalı El Rey Network;

''Dostumuz ve meslektaşımız Elizabeth Peña'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. O bir rol model ve olağanüstü bir icracıydı. Bu zor zamanda Elizabeth'in ailesi ve arkadaşlarının yanındayız.'' açıklamasıyla üzüntülerini dile getirdi.

 

ÖLÜM NEDENİ...

Kocası Hans Rolla, iki yetişkin çocuk Fiona ve Kaelan, annesi Estela ve kız kardeşi Tania'dan olşan bir aileye sahip olan Elizabeth Peña'nın ölüm nedeni hakkında ise henüz bir bilgi verilmiş değil.

 

 

'THE ILLUSIONIST' DİZİ OLUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin