Ünlü güzeller AVM'de yakalandı!

Ekranların başarılı isimleri AVM'de kameralara takıldı!

Pınar Alçiçek
08 Eylül 2023 - 10:44
Magazin

CANSU TOSUN

23-09/08/cansu-tosun.JPG

MÜJDEYİ VERDİ

Ekranların başarılı isimlerinden oyuncu Cansu Tosun, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turuna çıkan başarılı oyuncu, "Çok yoğun bir dönemdeyiz, tiyatro oyunumuz ‘Pembe Pırlantalar’ 21 Eylül’de başlayacak. Alman dizisi ‘Murder by the Lake'e konuk oyuncu olarak katıldım. O da ay sonu izleyici ile buluşacak, son olarak ‘Kirli Sepeti’ dizimiz yayın hayatına başlıyor bunun için heyecanlıyız, hepsi ay sonuna denk geldi güzel geri dönüşleri bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı. Yanına gelen hayranlarını kırmayıp ayak üstü sohbet eden Cansu Tosun, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 

EGE KÖKENLİ

23-09/08/ege-kokenli-1694159299.JPG

İLGİ ODAĞI

Güzel oyuncu Ege Kökenli geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde geldiği AVM’de bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen güzel oyuncu, tarzı ve şıklığıyla ilgi odağı oldu. Objektifleri görünce gülümsemeyi eksik etmeyen güzel oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin