Ünlü isimler alışveriş turunda!

Pelin Karahan'dan Yusuf Güney'e, Buse Arslan Şensoy'dan Zehra Yılmaz, Özgü Kaya ve sevgilisi Eren Ören'e kadar ünlü isimler Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
04 Şubat 2024 - 12:21
Magazin

PELİN KARAHAN

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre elektronik aletlerin satıldığı mağazaları gezip alışveriş yaptı. Yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren başarılı oyuncu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Her zaman olduğu gibi güzelliği ve şık tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Pelin Karahan, alışverişini tamamladıktan sonra AVM’den ayrıldı.

ZEHRA YILMAZ & ÖZGÜ KAYA & EREN ÖREN

Ekranların başarılı oyuncuları Zehra Yılmaz, Özgü Kaya ve sevgilisi Eren Ören, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı oyuncular, kahve eşliğinde keyifli ve eğlenceli vakit geçirirken günün yorgunluğunu kahve ile attıktan sonra çıkışın yolunu tuttu. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren başarılı oyuncular, yanlarına gelen sevenleriyle de tek tek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Neşeli ve sempatik halleriyle dikkat çeken yakın dostlar, alışverişlerini noktaladıktan sonra AVM’den ayrıldı.

YUSUF GÜNEY

Sahnelerin başarılı isimlerinden şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Bir süre Londra’daki evine alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Yanına gelen sevenleriyle uzun süre fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Yusuf Güney, "İstanbul’da son günlerim diyebilirim, iki haftaya Londra'ya gitmiş olacağım son alışverişlerimi yapıyorum" açıklamasında bulundu. Muhabirlere de son pozunu veren başarılı şarkıcı, alışverişini tamamladıktan sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

BUSE ARSLAN ŞENSOY

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Buse Arslan Şensoy, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen oyuncu, soluklanmak için meydan katında bulunan bir restorana geçip kahve eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Buse Arslan Şensoy’un spor tarzı ve güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin