Ünlü isimler alışveriş turunda!

Demet Akalın, Merve Boluğur ve Yasemin Özilhan alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
02 Mart 2024 - 11:35
Magazin

DEMET AKALIN

Başarılı şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Yoğun programına kısa bir mola verdiğini söyleyen Demet Akalın, yakın arkadaşı ile birlikte bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Akalın, sonrasında ise arkadaşı ile birlikte bir restorana geçti. Günün yorgunluğunu sohbet ederek atan Akalın, akşam saatlerine doğru alışveriş merkezinden  ayrıldılar.

MERVE BOLUĞUR

Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli görünen Boluğur, arkadaşlarıyla kahve içip dedikodu yapacağını söyledi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü isim, “Sosyal medyaya çok önem veriyorum. Fotoğraf çekilmeyi de çok seviyorum. Hatta bu aralar sosyal medyaya daha da yoğunlaşmayı düşünüyorum” dedi. 

YASEMİN ÖZİLHAN

Cemiyetin sevilen ismi Yasemin Özilhan, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Kızı ile alışverişe gelen Özilhan, mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Anne-kız günü yaptıklarını söyleyen ünlü isim, alışveriş sonrası da kızıyla birlikte yemek yedi. AVM çıkışı muhabirlere poz veren Yasemin Özilhan, ekranlara döneceğine dair çıkan haberler hakkında da, “Bakıyoruz, tamamen netleşmeyen bir şeyi önceden haber vermeyi sevmiyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin