Ünlü isimler alışveriş turunda!

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un yanı sıra Uğur Demirok, Nilsu Berfin Aktaş ve Hakan Aydın da alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
24 Mart 2024 - 11:03
Magazin

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL VE CANSU TOSUN

Ekranların başarılı oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil ve oyuncu eşi Cansu Tosun, geçtiğimiz gün oğulları Marsel ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan oyuncu çift, özellikle oğulları Marsel, için çocuk eğlence merkezini ve çocuk reyonlarını tercih etti. Eğlenceli bir gün geçiren neşeli aile, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Oyuncu çiftin, şık AVM tarzı gözlerden kaçmazken, birbirlerine uyumu ise büyük beğeni topladı.

UĞUR DEMİROK

Eyüpspor’un başarılı futbolcusu Uğur Demirok, geçtiğimiz gün eşi Damla Demirok ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde eşi Damla Demirok ile birlikte geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Uğur Demirok, yanına gelen futbolseverler ile uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleriyle ayak üstü sohbet edip fotoğraf çekilen başarılı futbolcu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp eşi Damla Demirok ile birlikte objektiflere poz verdi. Deneyimli futbolcu, muhabirlere iyi çalışmalar diledikten sonra eşi ile birlikte alışverişlerine kaldıkları yerden devam etti.

NİLSU BERFİN AKTAŞ VE HAKAN AYDIN

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ve Blok 3 lakaplı sevgilisi Hakan Aydın, geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülendi. Salaş giyimleri ile dikkat çeken çift çevredekiler tarafından tanınmamak için kapüşonları ile kendilerine önlem aldı. AVM’de bulunan bir kuyumcuya giderek uzun vakitler geçiren çift, "Düğün hazırlıkları başladı mı" sorusunu akıllara getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin