Ünlü isimler alışverişte!

Futbolcu Atiba Hutchinson ve oyuncu Engin Altan Düzyatan gibi isimler alışverişte objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
17 Mart 2024 - 11:10
Magazin

ATİBA HUTCHİNSON

Uzun süre Beşiktaş futbol takımının formasını terleten başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, geçtiğimiz gün oğulları Noah, Nava ve Ayo ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de ilk durakları dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan sempatik aile, burada uzun süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Beşiktaş futbol takımıyla sözleşmesi bittikten sonra İstanbul’da yaşamaya devam eden başarılı futbolcu, Özellikle Beşiktaş’lı futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her zaman olduğu gibi sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Atiba Hutchinson, fotoğraf çektirmek isteyen futbolseverleri kırmayıp hepsiyle tek tek hatıra fotoğraf çektirdi. Sempatik aile daha sonra kendilerini almaya gelen araçları ile AVM’den ayrıldı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN 

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde oğlu Emir Aras ile birlikte Magic World Eğlence Merkezi’ne gelerek keyifli zaman geçiren Düzyatan, yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi. Düzyatan, “Önümüzdeki sezona kadar dinleniyorum, bu sırada ailemle vakit geçiriyorum. Bugün de baba oğul günü ilan ettik” dedi. Usta oyuncu, gazetecilere mütevazı ve samimi tavırlarıyla teşekkür ettikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin