Ünlü isimler AVM turunda yakalandı!

Tanındık isimler AVM gezisinde objektiflere yakalandı!

Pınar Alçiçek
07 Temmuz 2023 - 09:38
Magazin

Gerek sesleriyle, gerek oyunculuklarıyla hafızalarda yer edinen ünlü isimler AVM gezisinde kamerelara yansıdı!

MERVE BOLUĞUR

23-07/07/merve-bolugur-1688712203.JPG

KEYİFSİZLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ!

Oyuncu Merve Boluğur önceki gün alışveriş için gittiği AVM'de görüntülendi. Her zaman olduğunun aksine muhabirlerin sorularını teşekkür ederek geri çeviren Boluğur'un keyifsiz hali ise dikkatlerden kaçmadı.

IRMAK ARICI

23-07/07/irmak-arici.JPG

"BOMBA GİBİ GELİYORUM!"

Başarılı şarkıcı Irmak Arıcı, önceki gün AVM'de görüntülendi. Toplantıya geldiğini söyleyen Arıcı, "Ay sonuna doğru yeni şarkım çıkıyor. Adı "Eften Püften" olacak. Bomba gibi geliyorum." dedi. Heyecanı her halinden belli olan Arıcı, daha sonra toplantı için dostlarının yanına geçti.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

23-07/07/aslisah-alkoclar.jpg

BEYAZLAR İÇİNDE!

Cemiyet hayatının tanınan ve sevilen simalarından birisi olan Aslışah Alkoçlar, önceki gün AVM'de görüntülendi. Bir süredir tatilde olduğunu ve işleri için İstanbul'a geldiğini söyleyen sosyetik güzel kısa bir alışveriş turu sonrasında yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Alkoçlar, beyazlar içinde ki şıklığıyla da göz kamaştırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin