Ünlü isimler objektiflere yansıdı

Nur Fettahoğlu'ndan Aslıhan Doğan Turan'a pek çok isim alışverişte objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
08 Mart 2024 - 09:39
Magazin

ASLIHAN DOĞAN TURAN

Eyüpspor’un başarılı teknik direktörü Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz gün oğlu Hamza Arda ve annesi Güler Doğan ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları gezip alışveriş yapan neşeli aile, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda öğlen yemeği yiyip keyifli vakit geçirdi. Şık AVM tarzları ile dikkat çeken neşeli aile, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.

NUR FETTAHOĞLU

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’den bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, kızı Elisa ile birlikte alışveriş sonrası yemek yiyip keyifli vakit geçirdi. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerini kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektiren güzel oyuncu, alışverişini sonlandırdıktan sonra aracını teslim almak üzere vale noktasına yöneldi. Sade ve şık kombini ile sevenleri tarafından beğeni toplarken, doğal ve makyajsız güzelliği ile göz kamaştırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin