Ünlü isimler "Zaferin Rengi" filmi için neler söyledi?

Merve Dizdar, Meltem Cumbul, Tülin Şahin, Gökhan Özoğuz (Athena), Emre Karayel, Rıdvan Dilmen, Begüm Öner, Ali Poyrazoğlu gibi pek çok isim Zaferin Rengi filmiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Zaferin Rengi'nin konusu ne? Zaferin Rengi'nde kimler oynuyor? Zaferin Rengi ne zaman vizyona girecek?

Berfin Sengil
23 Şubat 2024 - 12:51
Kültür Sanat

Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini ve yardımcılığını üstlendiği Zaferin Rengi filmi seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Filme Merve Dizdar, Meltem Cumbul, Cansel Elçin, Ali Poyrazoğlu, Emre Karayel, Burak Sergen gibi usta isimlerden de övgüler yağdı.

Rıdvan Dilmen, "Hocam dedi peçete yanında mı? Peçete yanında mı diyince ne diyebilirim? Hakikaten tedbir olsun diye aldık ama iyi ki almışız" dedi.

Merve Dizdar, "Çok etkilendik. Zaten bellidir. İnşallah makyajlarımız akmamıştır" ifadelerini kullandı.

Emre Karayel, "Gözlerimiz doldu zaman zaman" yorumunda bulundu.

Meltem Cumbul, "Futbolcuların, halkın, herkesin el ele nasıl bir mücadele verdiğinin çok güzel bir filmi olmuş" diye konuştu.

Gökhan Özoğuz, "Bence herkesin seyretmesi gereken, bütün futbol taraftarlarının seyretmesi gereken bir film" ifadelerine yer verdi.

Begüm Öner, "Çok büyük bir emek var kamera önünde ve arkasında" diyerek duygularını paylaştı.

Cansel Elçin, "Milli Mücadele'mizi bence şimdiye kadar en iyi anlatan film oldu. Bir de bunu futbolla beraber anlatması çok da duygusaldı" yorumunu yaptı.

Zeynep Tuğçe Bayat, "Milli Mücadele zamanlarını bu kadar ayrıntılı bilmek ayrıca çok hoşumuza gitti" dedi.

Burak Sergen, "Çok güzel bir iş çıkarmış çocuklar ve Abdullah (Oğuz)" ifadelerini kullandı.

Tülin Şahin, "Çok güçlü, çok duygusal aynı zamanda" diye konuştu.

Ali Poyrazoğlu, "Kurtuluş Savaşı'nın arka yüzüne doğru bir yolculuk yapmak isteyenler için çok ilginç bir film olduğunu düşünüyorum" diyerek filmi aktardı.

Film Hakkında

Zaferin Rengi1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Film, Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapıyor.

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken, Peyker rolünde Gülper Özdemiri izleyeceğiz. Ayrıca ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

Zaferin Rengi sinemalarda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin