Ünlü isimlerden 14 Şubat mesajları!

14 Şubat Sevgililer Günü'nü sahnede karşılayan Zuhal Olcay ve Celil Nalçakan'dan aşk dolu sözler duyuldu. İşte ünlü isimlerin 14 Şubat mesajları...

Berfin Sengil
15 Şubat 2024 - 13:19
Magazin

Aşk Mesajı Verdi

Zuhal Olcay, Beşiktaş'ta bir mekanda muhteşem sahne performansı ile büyüledi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sahnede olan Zuhal Olcay, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını, salonu dolduran yüzlerce çiftle birlikte söyledi. Olcay, konserinde Hüsnü Arkan'ı da sahneye davet ederken, ortaya doyumsuz anlar çıktı.

Zuhal Olcay, kendisini izlemeye gelenlere, "Almışsınız yanınıza sevgililerinizi, biz de biliriz aşk neydi. Neyse, bana sizlerin aşkı, mutluluğu yeter" deyince salonda kahkaha sesleri yükseldi. Olcay, muzip tavrına devam edip, "İnşallah yüzünüz hep gülsün aşktan, gülmezse de fazla takılmayın, acısı geçiyor" dedi.

Sevgililer İçin Söyledi

Usta oyuncu Celil Nalçakan, doyumsuz sahne performanslarına devam ediyor. Nalçakan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Gayrettepe'de özel bir mekanda sahnedeydi. Sosyal medyasında, "Bu gece İstanbul için efkar vaktidir" dese de, en özel şarkılarını aşıklar, sevgililer için söyledi. Nalçakan'ı dinlemeye gidenler en özel aşk şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdiler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin